Handgemaakte en landelijke keukens in Noardburgum

Welkom bij Freerk Feddema – Keukenkeus Noardburgum, uw aanbieder op het gebied van handgemaakte, massief eiken houten en landelijke keukens in omgeving Friesland, Groningen en Noord-Holland. Wij ontwerpen en realiseren sinds 1998 rustieke en moderne keukenkasten op maat. Uw keuken wordt bij ons vakkundig gemaakt.

Natuurlijke en duurzame Greenline keukens

Keukenkeus Noardburgum is gespecialiseerd in houten, warme en klassieke keukens, maar kan u ook betreft MDF gelakte en kunststof keukens van dienst zijn. Ouderwets vakmanschap en een uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel. We beschikken over een grote collectie handgemaakte fronten en maken gebruik van het natuurlijke, recyclebare en PEFC-gecertificeerde materiaal Greenline BioBoard. Dankzij dit duurzame materiaal hebben wij 37% minder hout nodig. De Greenline keukens kenmerken zich door hun kwaliteit, extra stabiliteit en lagere CO2 uitstoot. Al onze producten zijn voordelig geprijsd en u krijgt op elke keukenkast 5 jaar fabrieksgarantie.

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze landelijke keukens bent u van harte welkom voor een kijkje in onze showroom van 200m² groot op onze boerderij met mooie oprijlaan. Natuurlijk komen we ook graag bij u langs om de situatie te bekijken. Samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. In principe kunnen wij alles voor u bewerkstelligen om uw houten droomkeuken werkelijkheid te maken. We bouwen de keukenkasten zelfs geheel voor u in. Freerk Feddema – Keukenkeus Noardburgum is FSC-gecertificeerd en voldoet daarmee aan een aantal vereisten voor goed bosbeheer.

Nieuwsgierig naar onze landelijke keukens in Noordbergum? Bel naar 0511-477919 of vul het contactformulier in op deze website. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.