Keukens Leeuwarden

Welkom op de website van Freerk Feddema’s keukenkeus.

Handgemaakt massief eiken houten keukens Rustiek, landelijk of Italiaans modern. Ook voor een MDF gelakte of een kunststof keukens kan ik u van dienst zijn Op zoek naar een nieuwe keuken? Dan hebt u vast al heel wat merken, types en uitvoeringen gezien. En ongetwijfeld hebt u daarbij ook ervaren dat standaardkeukens niet zomaar in uw huis passen. De stijl klopt niet, de maten kunnen niet worden aangepast aan uw situatie of de kleur is niet wat u zoekt: er is altijd wel wat. Gelukkig kan het ook anders. Keukenkeus biedt veel mogelijkheden voor een keuken op maat.

Neem een kijkje op onze sites en ontdek een gedeelte van de mogelijkheden. Heeft u vragen naar aanleiding van uw bezoek aan onze websites? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ook voor nieuwe inbouw apparatuur kan ik u van dienst zijn . Speciaal voor u geselecteerd een ruim assortiment keukenapparatuur van topkwaliteit, en met de allerlaagste prijs. Dagelijks zorgen we ervoor dat onze vaatwassers, magnetrons, koelkasten, ovens, afzuigkappen en kookplaten het meest aantrekkelijk geprijsd zijn. Direct af fabriek via de webwinkel besteld. veilig en vertrouwd af te halen bij de showroom.

Ontdek de plus punten van keukenkeus, Keukens Leeuwarden.
. Eigen montage en service dienst
. Uitstekende service
. Uitsluiten A-merken apparatuur
. Ouderwets vakmanschap
. 5 jaar fabriek-s garantie op de kasten
. Voordelig geprijsd

 

DSC_0001

ingang van keukens Leeuwarden