Italiaanse fornuizen kopen bij Keukenkeus Noardburgum

Italiaanse keukens staan voor design. Om deze stijl zo goed mogelijk door te voeren in de producten van Freer Feddema – Keukenkeus Noardburgum, monteren wij Italiaanse fornuizen in onze keukens. We leveren voornamelijk moderne en klassieke gasstellen binnen Friesland, Groningen en Noord-Holland. Tegen een voordelige prijs geeft u uw keuken een sjieke uitstraling.

Uw strakke keuken compleet in Italiaanse stijl

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van Italiaanse keukens. Door de vele mogelijkheden kunnen we uw keuken volledig invullen naar uw wensen. Zo beschikken we over een fornuis met 1 oven en een fornuis met 2 ovens. Italiaanse keukenblokken zijn te herkennen aan de gedurfde kleuren en de abstracte vormgeving. Om de koele uitstraling te compenseren spelen we met kleine voorwerpen, uitbundige vormen, kleuren en lijnenspel. Hierbij hebben we te allen tijde oog voor detail. We zorgen voor een mooie afwerking en laten de beleving volledig naar voren komen. De bijhorende Italiaanse fornuizen zijn er in vele afmetingen en materialen.

Gasstellen van topmerken met abstracte vormgeving en details

Wanneer u ons inhuurt voor het realiseren van uw Italiaanse droomkeuken, installeren we een Italiaans fornuis van één van onze topmerken. We verkopen gasstellen van Boretti, Lofra en Bertazzoni. Boretti fornuizen zijn befaamd door hun tijdloze styling en solide bouw, Lofra fornuizen hebben een landelijke en klassieke stijl en Bertazzoni fornuizen kenmerken zich door hun strakke vormgeving. Een goede service staat bij ons altijd hoog in het vaandel en we bieden onze producten aan voor voordelige prijzen. Op onze handgemaakte keukenkasten geven we u altijd 5 jaar fabrieksgarantie. Bent u geïnteresseerd in onze Italiaanse fornuizen? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment. De gaststellen zijn tevens los verkrijgbaar.

Wilt u meer weten over onze Italiaanse fornuizen in Noordbergum? U kunt bellen naar 0511-477919 of het contactformulier invullen op deze website. We nemen spoedig contact met u op.