DSC_0249
Op de 1 verdieping van de keuken showroom staat een schitterende collectie fornuizen
Falcon:
Een traditioneel klassiek fornuis brengt sfeer in uw keuken. De hang naar het verleden is groot en men proeft graag de gezelligheid. Onze klassieke fornuizen stralen dit uit en maken dat het goed toeven is in uw keuken.

AGA:

Het AGA-fornuis is bijna 80 jaar geleden ontworpen door Gustaf Dalén, één van de grootste Zweedse wetenschappers en uitvinders. De oorspronkelijke fabriek stond in Zweden, maar tegenwoordig wordt de AGA in Engeland gemaakt. Bijna al het gietijzer wordt geproduceerd in Coalbrookdale in Shropshire, de wieg van de industriële revolutie in Engeland.DSC_0258een totaal eigen ontwerpstijl en technologie. De robuuste uitstraling van de fornuizen, gecombineerd met de fraaie lijn, maakt de keuze van de nog steeds groeiende groep kookliefhebbers eenvoudig.

Bertazzoni:DSC_0191

Na een halve eeuw succesvolle productie van hout gestookte fornuizen, was Bertazzoni in de jaren 50 één van de eerste om over te schakelen naar gas. Hiermee werd de weg geplaveid naar professionele gasfornuizen die nu wereldwijd de hoogste kwaliteitstandaard bepalen.imgres

 

 

Stoves:
De Range Cooker van het Engelse merk Stoves mag niet ontbreken in de keuken van iedereen die koken als hobby heeft. De Stoves Range Cooker is naast een werkpDSC_0261aard in de keuken ook nog eens een echt paradepaardje.

Belling:
Belling is een typisch Engels merk welke in de afgelopen 100 jaar een begrip is geworden in Groot-Brittannië op gebied van kookfornuizen voor de recreatieve kookfanaat. Belling staat voor meerdere ovens en is daardoor flexibel in gebruik,

Ontdek de plus punten van Fornuizenkeus .

. Eigen montage en service dienst
. Uitstekende service
. Uitsluiten A-merken apparatuur
. Ouderwets vakmanschap
. 5 jaar fabriek-s garantie op de kasten
. Voordelig geprijsd