AGA KOOKTECHNIEKEN
AGA – NUMMER 1 IN ALLE KOOKTECHNIEKEN
Van snelle wokmaaltijden tot een exquise soufflé, de AGA excelleert in iedere kookstijl. AGA gebak is lichter, vlees malser, patat krokanter, hartige gerechten rijzen meer en pizza’s hebben de perfecte knapperigheid. Met de AGA is alles mogelijk. Bovendien wordt elk gerecht in een AGA beter. Zelfs tijdens drukke dagen heb je met een AGA in een mum van tijd een maaltijd op tafel.
Aga_carving_board_roast_fooGRILLEN
(KOOKPLAAT EN BOVENKANT VAN DE BRAADOVEN)

Steaks worden heerlijk mals en rijk van smaak in een AGA-grillpan dankzij de intense warmte van de AGA kookplaat. Ook een English Breakfast grillt u heel eenvoudig in de bovenkant van de braadoven.

food-aga-006KOKEN
(KOOKPLAAT)
AGA Boiled Vegetables are picturedDe AGA kookplaat kookt verse groenten zo snel dat ze hun natuurlijke smaak, kleur- en voedingstoffen behouden.

AGA_seabass_food(KOOKPLAAT)
AGA Cooked Seabass is pictured
Creëer knapperig gebrade of gesauteerde kip of vis.

 

AGA_victoria_sponge_FoodROOSTEREN
(BRAADOVEN)
AGA Roast Dinner is pictured

De befaamde toast uit de AGA smaakt beter, is knapperig van buiten en zacht van binnen. Sandwiches worden gemaakt op de kookplaat of sudderplaat (zonder gebruik van een broodrooster).

TOASTcheese-toastie_0002
(BOILING PLATE OR SIMMERING PLATE)
An AGA Toasted Sandwich is pictured

Famous AGA toast taste better, crunchy-on-the-outside and fluffy-in-the-middle. Carried out on the boiling plate or on the simmering plate (with no toaster required) for toasted sandwiches.

AGA_Autumn_Veg_Soup__ItaliaSUDDEREN
(SUDDERPLAAT OF SUDDEROVEN)
AGA Soup is picturedDe sudderplaat is ideaal voor delicate sauzen en het opwarmen van melk. De AGA sudderoven bereidt het eten langzaam – zelfs tijdens de nacht – bouillons, stoofmaaltijden, soepen, curries en de perfecte bolognese saus.

AGA_Steamed_Marmalade_PuddiBAKKEN
(BAKOVEN)
AGA Victoria Sponge Food is pictured

De bak- en braad AGA-ovens geven, net als een traditionele steenoven, een consistente hitte voor luchtig gebak en perfect gebakken brood.

AGA_cast_iron_casserole_disSTOMEN
(SUDDEROVEN)

AGA Steamed Pudding is pictured

De sudderoven heeft een zachte constante warmte waarmee uw bijzonder rijke, malse stoofmaaltijden, ragout en gesmoord vlees bereidt.

AGA_beef-stir_fry_bowl_foodROERBAKKEN
(KOOKPLAAT)
AGA Beef Stir Fry is pictured

Aziatisch koken heeft u zo onder de knie met een AGA wok op de kookplaat voor wokgerechten en snelle gerechten.