Keukenopruiming bij Keukenkeus Noardburgum

Bij Freer Feddema – Keukenkeus Noardburgum treft u regelmatig complete keukens in de sale. Onze keukenopruiming wordt geregeld aangevuld en we zorgen dat er altijd wel fornuizen in de aanbieding zijn. Profiteer binnen Friesland, Groningen en Noord-Holland van fikse kortingen en koop uw gewenste artikel in de fornuizenopruiming.

Fornuizenaanbieding: moderne en klassieke blokken

Al onze keukens zijn van een goede kwaliteit en bieden wij aan voor voordelige prijzen. Tijdens de keukenopruiming krijgt u dus dubbel zo veel voordeel. De afgeprijsde keukens zijn te vinden in onze showroom in Noordbergum. Het aanbod is divers en wisselt van modern tot klassiek. De meeste keukenblokken zijn van massief eiken hout, maar schieten soms ook voorbij als een hoogglans kasten. Onze landelijke keukens zijn allemaal handgemaakt en leveren we inclusief montage bij u thuis. Ieder jaar hanteren we een jaaraanbieding waarbij we een Italiaans of Engels fornuis twaalf maanden lang aanbieden voor een vaste lage prijs.

Houd onze website goed in de gaten of kom gerust eens bij ons langs in de showroom van 200 m² groot. Hier kunt u meteen de rest van ons assortiment bekijken. Een goede service staat bij ons centraal en we bieden 5 jaar fabrieksgarantie op onze keukenkasten. Zit het gewenste product niet in onze fornuizensale? We maken graag uw keuken op maat voor een scherpe prijs.

Meer weten over de keukenopruiming van Freer Feddema – Keukenkeus Noardburgum? Bel naar 0511-477919 of vul het contactformulier in via deze website. We helpen u met genoegen verder.